1/1 2010 första dagen på det nya året, 5e arbetsdagen utan Wilma

Blir ett kort inlägg om den här dagen, eftersom Jane klagat så mycket.
Trött som ett sepe var jag i morse för jag kom inte i säng förrän halv två (det var ju trots allt nyårsafton). Det får bli ett eget inlägg imorgon om festen btw.
Men till min förvåning sitter Tamara redo och Sue, Michelles moster, båda två sugna på morgonfodring. Eller inte...
I alla fall, vi blev med Oliver fyra st som fodrade morgonen, vilket innebar lite drygt ett stall var. Klart på en pisskvar! Önskar varje dag var så...

Frukost och en kaffekopp. Sedan gick vi ut och vattnade hästarna eftersom vattnet frusit igen under natten. Kul kul, suck och pust. Men nu hade Michelle anslutit och vi var fyra st igen som sprang runt med vattenhinkar. Medical center och C funkade i alla fall.
Därefter högg vi alla in på mockningen. Också det klart på en pisskvart, vi gjorde tror jag två boxar var kanske. Sen drog Michelle och Sue, dom var väl less på gårdsarbete haha. Jag och Tamara hagade Bart, TT, Newman, Frodo och Kims två hästar. Alla verkade glada av att få komma ut i hagen men det gör varken till eller från för deras energinivå, jag vet att de allihopa skulle behöva få komma ut och galoppera lite. Lovar att Frodo har tusen hjärnspöken nu.

Sen så gick jag in och åt lunch, surfade och bara slappade. Det finns liksom inte så mycket annat att göra. Oliver, Mr handyman himself, lyckades iaf få ström till alla stallen så med lite tur behöver vi inte fodra i totalt beckmörker imorgon. Cross our fingers :)
Efter kanske en timme eller så kom Tamara in och frågade om vi skulle ta in hästarna igen och börja med silaget till eftermiddagsfodringen. Då var klockan typ två. Det är sjukt hur korta dagarna är här. Och Oliver verkar inte ha nåt emot att vi fodrar tidigare än vi brukar, det finns som sagt inte så mycket annat att göra här. Marken är stenhård med is ovanpå, så nån ridning är det inte tal om.

Det var det arbetet jag gjorde idag. Gick in och la mig på sängen tills middagen var klar kl sju. Kalkon i ugnen, potatismos och mosade morötter. Irländsk husman när det är som bäst, men dom kan sitt potatismos irländarna.
Kollade lite på tv med David, Oliver och Theresa innan jag diskret drog mig tillbaka.
As much as i like to socialise, så är det så himla skönt att få gå upp på rummet, vara ifred och kolla på film.
Plus att hade jag åkt med de andra till puben så hade jag antagligen inte fått i mig speciellt mycket mat, och ganska mycket alkohol. Jag fattar inte hur de kan dricka så mycket utan att äta! Jag hade kräkts direkt...

Uuuuuääääh nu är jag för trött för det här. Om det är lika lugnt imorgon så lägger jag upp nyår imorgon på dagen.
Okej??

OVer and out.
/R

Kommentarer
Postat av: Jane

Good Girl!

Det var väl inte så svårt?



Menar du att Oliver tittade på tv´n i The Den? Vilken bedrift!

Eller blev du inbjuden till vip-avdelningen med ALLA kanalerna...? Då snackar vi!



Fruset här med, men det ska det vara. Vi har ju pudersnö uppepå!!



Ska på hoppträning med en kompis´4-åring idag och imorgon. Ska bli urkul. Första hoppningen på en månad eller nåt!!! =O



Long time - no jump =(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0